Barn ' s Stille

Kropsterapeutisk yoga

Så er der åbent igen og fysisk yoga er tilbage!

Onsdag eftermiddag 17.30-18.50 fra 12. maj - 30. juni hos Yoga i Valby (www.yogaivalby.dk)

 

Kropsterapeutisk Yoga er selvomsorg på flere planer: Vi bruger yogaen, åndedrætsøvelser og meditation til at udforske og lære, hvad der skal til for at finde balancen i hverdagen og i livet i forhold til forskellige temaer – det kan fx være ro vs. stress, at give slip, at sætte grænser og at være hjemme i sig selv. 

 

Kropsterapeutisk Yoga inviterer bevægelse ind i og løsner spændinger og blokeringer og er derfor en omsorgsfuld måde at møde og tage vare på sig selv på, som også giver energi, grounding og indre styrke. Selve yogaen er Hatha-inspireret, foregår i et roligt tempo og er for alle – også dig, der aldrig har prøvet yoga før. 

 

Yogaen er hver onsdag og prisen er 420 kr. for en måned (eller 120 kr. for drop-in, hvis der er plads). Der er plads til 5 deltagere. Der er mulighed for at prøvegang til 50 kr. 

 

Hvis du har lyst til at deltage, så kontakt mig - se nedenfor.

Pop-up Sommeryoga

I juli og august 2020 laver jeg udendørs Pop-Up SommerYoga.

 

Yogaen foregår under fri himmel i Bispebjerg Park, mellem Oldfuxvej og Pernillevej, 2400 Kbh NV, Du skal selv medbringe en yogamåtte (alternativt et liggeunderlag eller et tykt tæppe, du ikke glider på) og en varm trøje til afspændingen.

Introprisen er 25 kr.

 

Tilmelding sker via sms til 61699026 eller e-mail eskytte@outlook.dk. Betaling sker først på selve dagen - enten kontant eller Mobile Pay. I tilfælde af aflysning (pga dårligt vejr) modtager du en sms en time før.

 

Jeg satser på at gentage i 2021: Hold øje med facebook eller bed om direkte besked her.

Træer yogamåtte.jpg