top of page
LEARN MORE

Om mig

ID Psykoterapeut IDPF, certificeret ID Life Coach og Kropsterapeutisk Yogalærer.

 

Jeg er 46 år og har altid været meget nysgerrig på menneskers indre landskab - hvad der får os til at handle, tænke og føle, som vi gør. 

 

Min passion er at hjælpe andre med at leve det liv, der giver glæde, mening og fylde – og jeg elsker at se forvandlingen, når mennesker opdager nye muligheder, finder mere balance og begynder at leve det liv, de ønsker. 

 

For at kunne give det bedste rum til det, er det vigtigt for mig, at...

  • Du føler dig mødt og taget seriøst, uanset hvad du kommer med.

  • Du har dig selv med hele vejen - at fundamentet er i orden.

  • Vores samarbejde foregår i en uhøjtidelig og afslappet atmosfære.

  • Etikken er på plads: Dvs. at jeg selvfølgelig har tavshedspligt og at jeg modtager supervision.

Jeg har arbejdet med personlig udvikling siden 2009, og udover individuel terapi og coaching, underviser jeg i yoga på hold og holder foredrag og workshops. Jeg har været frivillig i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade i 6 år med rådgivning, coaching og støttegrupper og er lige nu frivillig og projektansat terapeut i Kvisten - Terapi for Ofre for Seksuelle Overgreb.

 

Og hvem er jeg ellers? Jeg er vild med at rejse og især at vandre - gerne med min kæreste. Jeg elsker både at være sammen med familie og venner og at være i mit eget selskab - fx med en bog, en bageform eller musik. Og så er jeg næsten lige flyttet fra København til Nyborg i oktober 2021 - bl.a. for netop at komme tættere på natur (især vandet!)  og min familie. 

Se anbefalinger i afsnittet under dette.

_DSC9142.jpg

Anbefalinger

Purple Flower

Jeg kan på det varmeste anbefale Elin som coach, terapeut, sparringspartner og mentor. 

 

Jeg mødte Elin lige da jeg var midt i et af mit livs største kriser. I Elin mødte jeg en altafgørende forståelse, accept, og uvurderlig nærvær. I de 3 år jeg gik hos Elin, fandt jeg klarhed hvor der var tåge. Jeg fandt mig selv igen, efter at have været helt ved siden af og vigtigst af alt, så fandt jeg en ny retning i livet hvor jeg kunne være tro mod mig selv. 

 

Kort sagt, er du seriøs og klar til at tage action, lave dine lektier og med Elin ved din side, er jeg sikker op at du også kan finde lige netop det du søger her i livet. Du kan godt glæde dig! 

Trine, 32 år

saftige

Jeg skylder Elin et stort tak. Tak for mange timers snak, tak for grin og tårer. Tak for, at jeg kunne være mig selv med alle mine tanker, uden at noget blev set ned på. Intet har nogensinde været for småt eller stort.

 

Jeg har gennem små to års terapi hos Elin lært at mærke mig selv, genkende og acceptere mine følelser. Jeg har lært at se hvor stærk jeg er, og vigtigst af alt, har jeg lært at elske mig selv for alt jeg er.

Marianne, 33 år

muslingeskal

Det at møde Elin og få hendes hjælp, har absolut været noget af det bedste i mit stressforløb.

 

Hun er ikke kun et hjertevarmt og kærligt menneske, men også skarp og vidende i sit fag med en fantastisk evne til at holde fokus på det vigtige i samtalen, så hver eneste session bliver en dybtgående rejse i selvforståelse.

 

Med hendes vejledning og redskaber har jeg genfundet ro, glæde, tro, mod og retning i mit liv. I processen følte jeg mig meget anerkendt for det menneske, som jeg er, og det har virket yderst healende. Hun har hjulpet mig med at huske mine styrker og værdier og skabt overblik og orden i mine tankemønstre.

 

Overordnet – en meget rørende, opløftende, givende og tryg oplevelse, som jeg for altid vil være meget taknemmelig for.

Ieva, 46 år

Anbefalinger
Skov

Jeg har gået i coaching hos Elin over længere tid og føler mig altid mødt af nærvær og en nærmest intuitiv indføling med hvad der foregår ovre i mig. Jeg får noget nyt og brugbart med derfra hver gang. 

 

Elin er en dygtig coach, som tager udgangspunkt i det jeg vil arbejde med og formår at skabe struktur i mine mange tanker og styre coachingen hen, hvor jeg gerne vil.

 

Kan give Elin mine varmeste anbefalinger. 

Mette, 38 år

bottom of page