top of page

Priser - Psykoterapi, Coaching og 1-1 Yoga

Individuel terapi, coaching og/eller yoga (60 min)

  • Første session: Er gratis og uforpligtende, og bruges til at kortlægge dine udfordringer og se på, hvordan vi bedst kan arbejde med dem. Der er altid mulighed for en ligeledes uforpligtende telefonsamtale inden første session. Ring eller kontakt mig på mail, hvis du ønsker dette.

  • Efterfølgende sessioner: 700 kr.

  • Klippekort til 5 sessioner: 3200 kr.

 

Hvis du er studerende eller arbejdssøgende, så er der mulighed for rabat. Kontakt mig for at høre nærmere. 

 

Aflysning: Skal foretages 24 timer før - ellers betales fuld pris.

Adresse & Kontaktinfo

Strandvejen 10a, 2. sal

5800 Nyborg 

15 min. gang fra Nyborg station ligesom der er bus ca. 100 m væk. Hvis du kommer i egen bil, er parkering er mulig i gården bag Netto.

 

Telefon-nr.: 6169 9026

E-mail: eskytte@outlook.dk 

 

​CVR-nr. 39525348

Forløb og generel info

Et forløb hos mig har ikke noget fast antal sessioner, fordi det helt afhænger af, hvad du har brug for.

 

Den første session bruges til at indkredse, hvad du gerne vil have ud af terapi/coaching, og mærke efter, om kemien til samarbejde er som den skal være. Hvis du ønsker at gå videre, tager vi sammen stilling til og planlægger det videre forløb.

 

Jeg bruger ofte både coaching og psykoterapi, hvis det er relevant, men de kan sagtens adskilles og beslutningen tages i samarbejde med dig og dine ønsker.

 

Forløbet af sessionerne vil altid variere afhængig af emnet, og sessionen kan enten tage udgangspunkt i det, som fylder noget lige nu eller opfølgning på et generelt tema og/eller sidste session.

 

Min metode er primært samtale vekslende med eventuelle øvelser, som præsenteres undervejs, når de virker relevante for det, vi arbejder med.

 

Fordi det handler om hele dig, fokuserer vi ikke kun på hovedet, men også på følelser og deres udspring i kroppen: Vi har brug for alle tre dele – både i udforskning af temaet og for at skabe blivende ændringer.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller noget andet. 

Yoga på hold

Kropsterapeutisk Yoga 

 

Hvor og hvornår? Mere info kommer snart - stay tuned!

 

Kropsterapeutisk Yoga er selvomsorg på flere planer: Vi bruger yogaen, åndedrætsøvelser og meditation til at udforske og lære, hvad der skal til for at finde balancen i hverdagen og i livet i forhold til forskellige temaer – det kan fx være ro vs. stress, at give slip, at sætte grænser og at være hjemme i sig selv.

 

Kropsterapeutisk Yoga inviterer bevægelse ind i og løsner spændinger og blokeringer og er derfor en omsorgsfuld måde at møde og tage vare på sig selv på, som også giver energi, grounding og indre styrke.Selve yogaen er Hatha-inspireret, foregår i et roligt tempo og er for alle – også dig, der aldrig har prøvet yoga før (se evt. mere her)

 

bottom of page