top of page
Yoga derhjemme

Yoga betyder forening...

... og det er præcis det, yoga kan:

 

Skabe harmoni mellem krop og sind, det indre og ydre, grounding og frihed.

 

Det giver endnu en dør ind til følelser, forståelse, et bedre selvværd og de mange, mange ressourcer, vi har og kan bruge.

 

Det hjælper til at åbne, give slip og komme hjem til sig selv.

Kropsterapeutisk yoga

Hvad er det?

Kropsterapeutisk Yoga ligner stilmæssigt Hatha med elementer af Yin Yoga. Tempoet er roligt.

 

Min intention med yogaen er ikke, at det skal se perfekt ud - invitationen er at give dig tid og rum til at mærke indad: Gå på opdagelse i krop, følelser og tanker.

Kropsterapeutisk Yoga kan hjælpe dig med at...

  • Give slip og Åbne: Spændinger i kroppen opstår, når vi bliver stressede, bange eller kede af det. Yoga kan blødgøre muskler og led - skabe bevægelse i dybden. Bevægelse er liv, og når det gamle giver slip, kan vi åbne os for nye muligheder.

  • Øve dig i mærke grænser: Fordi tempoet er langsomt og fokus er vendt indad, kan du mærke, hvor langt, du skal strække dig - helt bogstaveligt, men også i overført betydning. Du lærer, hvornår nok er nok.

  • Være tilstede her og nu: Kontakt med kroppen er det, der giver adgang til her og nu - og jo mere, vi kan det, jo nemmere er det at slippe bekymringer og tankemylder. Det er i kroppen, vi virkelig har fornemmelsen at at være i live!

Du får kort sagt mulighed for at møde dig selv på alle planer, og når du gør det, bliver det lettere at mærke hvad du ønsker, hvad du gerne vil give slip på og hvordan du finder din egen vej og balance i livet.

Yoga by the Sea
yoga praksis
Kvinder Strækker på yogamåtte

Og så er der lige yogamyterne!

Skal man være supersmidig og kunne nå sine tæer mens man går i bro? Være tynd? Eller være i god form for at kunne dyrke yoga?

 

NEJ! Yoga er for alle! Uanset om du er rund, firkantet, har stive løbeben eller mormor-arme, aldrig har set en yogamåtte eller trænet før.

 

Det eneste, der betyder noget, er at du har lysten og viljen til at gøre det.

Yoga Class

Hvordan

kommer jeg i gang?

Skal det være på hold eller individuel yoga?

 

Begge dele er muligt: Hvis du foretrækker individuel yoga, så se under Praktiske og Priser for informationer og kontakt mig evt.

 

Hvis du er mere interesseret i hold og events, så følg mig på facebook eller se under Events her.

bottom of page